Termeni și condiții

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Acest site este administrat de SC CAMI-CLOD IMPEX S.R.L. Întregul conținut al paginii este protejat prin legislația românească și internațională a drepturilor de autor. Proprietarul drepturilor de autor este SC CAMI-CLOD IMPEX S.R.L. Aveți permisiunea de a tipări sau descărca elemente web (imagini, texte, grafice, simboluri, scripturi, programe și alte date) din diferite zone ale paginii doar pentru utilizare proprie, non-comercială. Folosirea fără acordul SC CAMI-CLOD IMPEX S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislatiei în vigoare.

POLITICA DE UTILIZARE A SITE-ULUI

Prin accesarea și utilizarea acestei pagini, va asumați riscul și responsabilitatea totală pentru utilizarea ei și a Internetului. Vizitarea paginii implică acceptarea acestor termeni și condiții. SC CAMI-CLOD IMPEX S.R.L. nu garantează că pagina va funcționa neîntrerupt sau fără erori sau că defectele din pagină vor fi corectate. Nici una din informațiile ori datele prezentate nu crează obligații în sarcina SC CAMI-CLOD IMPEX S.R.L.

PROMOȚII ȘI CAMPANII

NEWSLETTER ȘI ALTE INFORMAȚII

Abonarea la newsletter esta gratuită și implică acordul tuturor specificațiilor din această secțiune. Pentru dezabonare este suficient să ne trimiteți un mesaj în acest sens. Mesajul trebuie să vina de pe adresa de mail pentru care doriți dezabonarea.

Suntem 100% anti-spam! Nu închiriem, vindem sau înstrăinam sub nici o formă datele abonaților noștri unor terțe părți, cu excepția cazurilor prevăzute expres de lege.

DISPUTE ȘI CONFLICTE

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalida, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu lansarea comenzii online (sau telefonice), clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acesteia fiind aceeași cu un contract valabil încheiat între cele două părți. Acest magazin online funcționează conform prevederilor legale ale Statului Român. Orice conflict apărut între SC CAMI-CLOD IMPEX S.R.L. și parteneri se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabila, prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil soluționarea conflictelor este de compententa instanțelor românești, conform legilor in vigoare.

SC CAMI-CLOD IMPEX S.R.L. își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără notificare în prealabil.