CERTIFICAT DE GARANTIE PENTRU IMBRÄCÄMINTE, GENTI SI POSETE (ALTELE DECÂT CELE DIN PIELE)

Conditii generale de acordare a garanției

Pästrați bonul fiscal primit la cumpärare pentru eventualele reclamatii de calitate care pot fi adresate magazinului nostru, in perioada de garantie. Prezentul talon de garantie va asigurà toate drepturile conferite de legislatia în vigoare (Legea 449/2003, Ordonanta Guvernului României nr. 21/1992, republicatà). Modalitatea prin care se asigurà consumatorului garantia este înlocuirea acestuia sau, dacà acest lucru nu este posibil, restituirea contravalorii.

Termenul de garantie este de 30 de zile de la data livrärii produsului, pentru deficiente neimputabile consumatorului. Rãspunderea vânzätorului este asumatã în conformitate cu dispozitiile art. 16 din Legea 449/2003. Rezolutia contractului, respectiv restituirea contravalorii produsului se face in conditiile art. 11 din Legea 449/2003, precum si art. 14 si art. 15 din O.G. 21/1992 republicatä. Pentru acordarea garantiei este necesarà respectarea instructiunilor precizate mai jos.

IMPORTANT!

Compozitia materialelor, instructiunile de întretinere precum si pictogramele cu instructiunile de curätare si întretinere ale produsului dumneavoastrà se gases pe eticheta interioarà a acestuia Acestea sun specifice produsului dumneavoastrà si este obligatorie consultarea acestora. Verificati mai jos semnificatia pictogramelor de pe eticheta interioară a produsului dumneavoastră.

Instrucțiuni de utilizare si întretinere articole de îmbràcâminte:

Ori de câte ori se impune, îmbrâcâmintea se spalã sau se curăță conform instrucțiunilor indicate pe eticheta interioară. Se vor folosi numai detergenți care respectă normele de calitate impuse de legislația internațională privind siguranța utilizării acestor produse. Nu folosiți pentru spălarea / curățarea articolelor dumneavoastră produse de curățat industriale (soda sau alți derivați chimici).

Acestea pot deteriora ireversibil produsul, fapt ce nu este acoperit de garanție. Se interzice spălarea articolelor de îmbrăcăminte la temperaturi mai mari decât cele specificate pe eticheta interioară. De asemenea, articolele colorate se vor spăla cu articole de aceeași culoare. Jeans-ul (denim) se spală la max. 30°C, cu articole de aceeasi culoare, dearece se poate transfera culoarea pe celelalte produse, iar în timp jeans-ul se poate decolora.

Nu uscați produsul dumneavoastră prin expunerea la surse de căldura (radiatoare electrice, aragaz etc.) Uscarea se va face întotdeauna la temperatura camerei.

Feriți produsul dumneavoastrà de obiecte care pot provoca zgârieturi, arsuri, perforari sau orice acțiune fizică de natură să deterioreze.

În cazul în care apelati la servicii specializate de curățătorie / spalãtorie pentru întreținerea produsului dumneavoastră, societate noastră nu poate fi făcută răspunzătoare de nici un fel de defect ce poate să apară datorită procesului de curățare / spălare.

Instrucțiuni de utilizare și întreținere genți și poșete:

Gențile și poșetele comercializate de societatea noastră sunt destinate exclusiv pentru accesorii și nu pot fi folosite pentru bagaje de voiaj. Greutatea maximã admisã pentru poșete este de 1 kg, iar pentru genți de 3 kg.

Pentru o utilizare îndelungată și în cele mai bune condiții, respectați instrucțiunile de întreținere de pe eticheta interioară a produsului dumneavoastră.

Garanția se oferă dupà constatarea defectelor. Pentru aceasta este necesară predarea produsului în magazin împreună cu bonul de casă ce dovedește achiziția.

ATENTIE! Nu tăiați eticheta interioară a produsului! Lipsa acesteia duce automat la pierderea garanției!

Denumirea, modelul, codul produsului, data cumparari, prețul, adresa magazinului se găsesc pe bonul de casă și acestea reprezintă date esențiale de care societatea noastră are nevoie pentru soluționarea oricăror reclamații ulterioare.

 

 

Livrare gratuita

Livrare gratuita la plata cu cardul

Cato Club

Acumuleaza puncte cadou la fiecare comanda

Expediere in 24H

Livram rapid in maxim 24-48H

Plati sigure

Plateste in siguranta online cu cardul

COȘ DE CUMPĂRĂTURI
DESCOPERA COLECTIA NOUA PANA LA 50% PROMOTII LA COLECTIA DE PRIMAVARA ⁠LIVRARE GRATUITA LA PLATA CU CARDUL
DESCOPERA COLECTIA NOUA PANA LA 50% PROMOTII LA COLECTIA DE PRIMAVARA ⁠LIVRARE GRATUITA LA PLATA CU CARDUL
AUTENTIFICARE

Nu ai inca cont?

MAGAZIN
0 FAVORITE
0 items COS
CONT