Cum cumpăr?

Pentru a face comenzi pe site-ul https://www.cato.ro/ vă recomandăm să citiţi cu atenţie această secţiune, împreună cu pagina termeni şi condiţii. Orice comandă, înscriere ca şi utilizator sau la newsletter se face în totală cunoştinţă de cauza şi cu acceptarea tuturor specificaţiilor de pe site.

 

CONT UTILIZATOR

Orice vizitator are dreptul să-şi facă, în mod gratuit, cont pe https://www.cato.ro/ însă pentru a face comenzi nu este obligatoriu acest lucru. Prin înregistrarea ca utilizator beneficiaţi de unele facilităţi suplimentare, cum ar fi: completarea automată a datelor personale în formularul de comandă, acces la istoricul comenzilor, reduceri promoţionale, newslettere speciale pentru membri, cadouri şi bonusuri. În plus, utilizatorii sunt primii informaţi cu privire la colecţiile noi sau reducerile periodice de preţ.

 

Dacă nu aveţi cont activ pe site-ul https://www.cato.ro/ şi doriţi să beneficiaţi de avantajele unui astfel de cont, accesaţi link-ul "cont nou". Va recomandăm să completaţi cu atenţie toate câmpurile acestui formular, în special câmpul "E-mail (nume utilizator)". Adresa dumneavoastră de email va fi folosită pentru identificarea contului şi este important să specificaţi o adresa valida şi la care aveţi acces.

 

În cel mai scurt timp după trimiterea formularului de înregistrare, pe adresa de e-mail specificată, veţi primi un mesaj cu instrucţiunile de activare a contului. Pentru că serverele şi clienţii de mail tratează diferit mesajele primite este posibil ca mailul de activare să fi fost salvat în folderul "junk", "spam" sau "bulk". Verificaţi şi acest lucru.

 

Confirmarea cererii de înregistrare trebuie efectuată în maxim 48 de ore, în caz contrar aceasta se anulează automat. Verificaţi din nou dacă aţi introdus corect adresa de e-mail. Dacă aţi introdus-o greşit nu veţi primi mesajul de confirmare, trebuie să completaţi din nou formularul de înscriere cu date corecte.

 

După logarea ca utilizator veţi avea acces la un meniu suplimentar de unde veţi putea schimba datele personale (inclusiv parola) sau veţi putea vedea istoricul şi statusul comenzilor.

 

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

Folosind link-urile din site sau funcţia de căutare, navigaţi prin categoriile de produse. Odată ce aţi identificat un produs care se potriveşte dorinţelor dumneavoastră, selectaţi culoarea şi mărimea şi apăsaţi butonul "Adaugă în coş". De fiecare dată când adăugaţi un produs în coş veţi fi direcţionat în pagina coşului de cumpărături. Aici aveţi posibilitatea să actualizaţi cantitatea produselor pe care intenţionaţi să le comandaţi sau să renunţaţi la unul sau mai multe produse.

 

Apăsaţi butonul "Continuă cumpărăturile" în cazul în care doriţi să navigaţi în continuare prin magazin şi să adăugaţi alte produse în coş. În cazul în care doriţi să modificaţi cantitatea unor produse nu uitaţi să daţi click pe butonul "Actualizează coş". Pentru a trece la următorul pas apăsaţi butonul "Finalizează comanda". După introducerea datelor și a modalității de plata apăsați butonul ”Trimitere comandă”.

 

COMANDĂ ONLINE

Trimiterea comenzilor către operatorii noştri se face doar după ce datele de livrare/facturare au fost completate. În cazul în care sunteţi logat, informaţiile personale se completează automat. În cazul în care nu sunteţi logat dar aveţi utilizator creat pe https://www.cato.ro/ trebuie doar să va logaţi iar datele personale se vor completa automat cu cele salvate în contul de utilizator. Dacă nu doriţi să va înregistraţi ca şi utilizator însă doriţi să comandaţi produsele din coş, este nevoie să completaţi câmpurile formularului după care apăsaţi butonul"Confirmă comanda". Verificaţi din nou dacă datele sunt corecte iar produsele comandate sunt cele pe care le doriţi şi apăsaţi butonul"Trimite comandă".

 

CONFIRMARE COMANDĂ

În cazul în care considerăm că datele sunt reale şi corecte, în cel mai scurt timp de la trimiterea comenzii, veţi fi contactat pentru confirmarea acesteia. Comenzile se onorează în ordinea sosirii acestora. Ne rezervăm dreptul de a nu opera comenzile care considerăm că au datele personale incomplete sau dacă posibilul client nu a confirmat comanda.

 

Coletele se trimit doar după ce operatorii noştri confirmă existenţa tuturor produselor în stoc şi doar după ce clientul confirmă corectitudinea informaţiilor despre adresa de livrare. Eventualele modificări la comanda plasată online se fac în urmă discuţiei telefonice.

 

Comanda este optionala. Produsele comandate se achita la valoarea facturii fiscale.

 

Factura fiscala se trimite in colet, cu produsele.

PROGRAM DE LUCRU

Magazinul online funcţionează în regim non-stop, plasarea comenzilor online nefiind sub nici o formă condiţionată. Procesarea comenzilor se face în intervalul de lucru al operatorilor noştri, respectiv de luni până vineri între orele 09:00 - 17:30 în ordinea sosirii comenzilor şi în limita stocului disponibil.

PROCESAREA COMENZILOR ÎN WEEKEND

Comenzile plasate sâmbătă sau duminică vor fi procesate luni începând cu ora 9:00, în ordinea sosirii acestora.

CONFIDENȚIALITATE

SC CAMI-CLOD IMPEX S.R.L. se angajează să respecte cu stricteţe confidenţialitatea datelor clienţilor şi se angajează să nu transmită datele personale ale clienţilor către terţi. Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, codul numeric personal, numărul de telefon, domiciliul şi adresa de email. În momentul în care doriţi să cumpăraţi online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare şi modalitatea de plata. Prin completarea formularului de comandă de pe site, declaraţi că sunteţi de acord ca numele şi datele dvs. personale să intre în baza de date a companiei SC CAMI-CLOD IMPEX S.R.L., care îşi rezervă dreptul de a prelucra, publica, utiliza pentru acţiuni de reclamă, marketing şi publicitate informaţiile mai sus menţionate, fără alte obligaţii şi plăti ulterioare faţă de persoana dvs. De asemenea, sunteţi de acord să primiţi informaţii, obiecte promoţionale şi/sau produse gratuite, prin poştă, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la SC CAMI-CLOD IMPEX S.R.L. şi de la partenerii săi cu grijă selectaţi. În cazul în care nu doriţi să primiţi astfel de informaţi, obiecte promoţionale şi/sau produse gratuite, puteţi oricând să refuzaţi primirea acestora. Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC CAMI-CLOD IMPEX S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de către dvs.

La cererea dvs. scrisă, datată şi semnată, trimisă pe adresa online@cato.ro , anual, SC CAMI-CLOD IMPEX S.R.L., în mod gratuit, va confirma dacă utilizează datele furnizate de dvs. sau va înceta orice prelucrare a acestora. SC CAMI-CLOD IMPEX S.R.L. va rectifica, actualiza, bloca, şterge sau transforma în date anonime pe toate acelea a căror folosire nu este conformă dispoziţiilor Legii nr. 677/2001, privind protecţia persoanelor împotriva prelucrării datelor personale şi libera lor circulaţie.

SC CAMI-CLOD IMPEX S.R.L. nu încurajează SPAM-ul, nu comercializează, nu oferă şi nici nu face schimb de adrese de e-mail obţinute prin intermediul acestui site. Pentru comentarii, întrebări sau reclamaţii referitoare la politică de confidenţialitate, va rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail: online@cato.ro.

 

Livrare gratuita

Livrare gratuita la plata cu cardul

Cato Club

Acumuleaza puncte cadou la fiecare comanda

Expediere in 24H

Livram rapid in maxim 24-48H

Plati sigure

Plateste in siguranta online cu cardul

COȘ DE CUMPĂRĂTURI
DESCOPERA COLECTIA NOUA PANA LA 50% PROMOTII LA COLECTIA DE PRIMAVARA ⁠LIVRARE GRATUITA LA PLATA CU CARDUL
DESCOPERA COLECTIA NOUA PANA LA 50% PROMOTII LA COLECTIA DE PRIMAVARA ⁠LIVRARE GRATUITA LA PLATA CU CARDUL
AUTENTIFICARE

Nu ai inca cont?

MAGAZIN
0 FAVORITE
0 items COS
CONT