Modalități de plată

1. În sistem ramburs

Dacă selectaţi ca şi modalitate de plata “Ramburs la primirea coletului”, valoarea totală a comenzii se va achita în momentul în care curierul livrează coletul.

2. Online cu card bancar

Dacă selectaţi ca şi modalitate de plata “Online cu card bancar” veţi fi direcţionat către partenerul nostru de plăti online securizate MOBILPAY. După ce introduceţi datele personale în formularul de plăti online, veţi fi redirecţionat pe site-ul nostru pentru mesajul de confirmare a plăţii. Pentru plata online se acceptă carduri de credit sau debit emise sub una dintre siglele: Visa, Mastercard, Discover, American Express, JCB, Wright Express (detalii pe www.mobilpay.ro). Dacă plata s-a efectuat cu succes comandă va fi trimisă către noi. În cazul în care pe parcursul procesului de plata intervine o eroare (renunţaţi la plata, nu aveţi bani suficienţi în cont, cardul este expirat, etc) la sfârşit veţi primi un mesaj de eroare iar comanda este anulată.

3. Credit în magazinul online CATO.ro

În urma unui retur, poți opta pentru credit în magazinul online pentru contra-valoarea parțială sau totală a comenzii returnate. Acesta are valabilitate de 2 luni de la data acordării și poate fi folosit la fel ca orice metodă de plată specificată mai sus.