Politica de confidentialitate

TRANSFERUL INFORMAȚIILOR DUMNEAVOASTRĂ

Informația pe care-l colectăm de la Dvs. va fi procesat de angajații Cato sau angajații unor furnizori Cato. Această procesare poate fi necesară de exemplu pentru a vă îndeplini comanda, a vă procesa detaliile de plată sau pentru a furniza servicii de asistență. Din păcate transmisia informațiilor pe internet nu este complet sigură. Ne vom strădui să vă apărăm datele personale, dar nu putem garanta securitatea datelor Dvs. transmisă prin intermediul site-ului nostru; orice transmisie de date o faceți pe propriul risc. După ce am primit datele Dvs., vom folosi proceduri stricte și funcții de securitate pentru a încerca prevenirea accesului neautorizat.

DIVULGAREA INFORMAȚIILOR DUMNEAVOASTRĂ

-ar putea să divulgăm informațiile Dvs. oricărui companii din grupul nostru de companii. De asemenea putem divulga informațiile Dvs. personale către terțe părți: în cazul în careCatovinde sau cumpără orice companie sau active dacăCatosau substanțial toate activele sale sunt achiziționate de o terță parte, în cazul acesta informațiile personale pe care le deținem despre clienții noștri va fi una din activele transferate; sau dacă suntem obligați legal să dezvăluim sau să împărtășim datele Dvs. personale, în cazul în care trebuie să aplicăm termenii de utilizareCatosau dacă trebuie să protejăm drepturile, proprietatea sau siguranțaCatosau a clienților noștri. Acesta include împărtășirea informațiilor între companii sau organizații cu scopul de a ne proteja împotriva fraudei și de a reduce riscurile de credit.

SITE-URI DE TERȚĂ PARTE

Site-ul nostru poate afișa linkuri către și poate primi linkuri de la site-uri din rețeaua noastră de parteneri, agenții de publicitate și altă părți terțe. Dacă accesați un link către oricare dintre aceste site-uri, vă rugăm să aveți în considerare faptul că aceste site-uri au politici proprii de confidențialitate și noi nu ne asumăm nici un fel de responsabilitate pentru aceste politici. Vă rugăm să citiți aceste politici înainte de a submite orice informație personală pe site-urile lor.

VERIFICAREA DATELOR DUMNEAVOASTRĂ

Dacă doriți să verificați informațiile pe care le-ați trimis cătreCato, contactați-ne pe website la secțiaContact. Procedurile noastre de securitate înseamnă că putem cere dovezi ale identității Dvs. înainte de a vă divulga informații. Această dovadă a identității va consta în adresa Dvs. de email și parola aleasă la înregistrare. Astfel trebuie să țineți această informație în siguranță deoarece veți fi responsabil pentru orice acțiune ce vom face ca răspuns pentru o solicitare din partea persoanei care folosește adresa Dvs. de email și parola Dvs. Vă recomandăm să nu folosiți opțiunea browserului Dvs. de memorare a parolelor deoarece alte persoane care folosesc aceeași terminal cu Dvs. pot accesa aceste informații.

ȘTERGEREA INFORMAȚIILOR CU CARACTER PERSONAL DE PE CATO.RO

Aveți dreptul de a accesa informațiile pe care Cato deține despre Dvs. Dreptul Dvs. de accesare poate fi exercitat în acord cu Actul. Puteți depune gratuit o cerere de acces. Vă vom notifica asupra taxei dacă este cazul și vom cere confirmarea Dvs. Suntem întotdeauna încântați să auzim de la clienții noștri (chiar și dacă este vorba despre o reclamație!). Suntem recunoscători pentru timpul petrecut de Dvs. cu furnizarea informațiilor necesare pentru a garanta clienților noștri satisfație totală – dorim să vă reîntoarceți pe site-ul Cato și să ne recomandați prietenilor și familiei. Ne puteți contacta pe website la secțiunea Contact.

 

 

Livrare gratuita

Livrare gratuita la plata cu cardul

Cato Club

Acumuleaza puncte cadou la fiecare comanda

Expediere in 24H

Livram rapid in maxim 24-48H

Plati sigure

Plateste in siguranta online cu cardul

COȘ DE CUMPĂRĂTURI
DESCOPERA COLECTIA NOUA PANA LA 50% PROMOTII LA COLECTIA DE PRIMAVARA ⁠LIVRARE GRATUITA LA PLATA CU CARDUL
DESCOPERA COLECTIA NOUA PANA LA 50% PROMOTII LA COLECTIA DE PRIMAVARA ⁠LIVRARE GRATUITA LA PLATA CU CARDUL
AUTENTIFICARE

Nu ai inca cont?

MAGAZIN
0 FAVORITE
0 items COS
CONT