Card Cadou CATO

REGULAMENT ACHIZIȚIE ȘI UTILIZARE CARD CADOU CATO

CARDUL CADOU CATO este flexibil si usor de utilizat ! Foloseste CARDUL CADOU pentru a face cadoul perfect .Indiferent de ocazie ,buget alocat sau destinatar,cardul cadou CATO este cea mai inspirata alegere .

Cardul cadou CATO se poate achizitiona exclusiv in magazinele noastre fizice si poate fi incarcat cu sume prestabilite de 50 RON,100 RON,150 RON,200 RON,300 RON,400 RON,500 RON si 1000 RON .

●Fiecare card cadou are un cod unic de bare ,care va fi citit la momentul achizitiei/activarii cardului,la momentul verificarii soldului si la momentul platii utilizand cardul in cauza.

CONDITII GENERALE 

Acest regulament se aplica pentru cardurile cadou CATO achizitionate in magazinele noastre fizice .Prin achizitionarea unui CARD CADOU CATO acceptati  acest regulament de utilizare..

CATO isi rezerva dreptul de a interpreta ,modifica sau renunta la ,,REGULAMENT,,fara notificare. Pe www.cato.roveti gasi intotdeauna varianta actualizata ,,REGULAMENT,,

CARDUL CADOU CATO se poate utiliza in vederea achitarii integrale sau partiale a valorii articolului /articolelor selectate/dorite. In cazul in care achizitia articolelor nu este acoperita in intregime de cardul cadou ,puteti utiliza o metoda de plata suplimentara pentru a finaliza achizitia.Chitanta va afisa intotdeauna soldul ramas al cardului cadou CATO.

●  Nu se acorda rest la achizitia cu card cadou CATO.

Se pot folosi mai multe carduri cadou pentru achitarea contravalorii produselor dorite.

Cardul cadou poate fi utilizat de mai multe ori pana cand soldul cardului devine  zero .Daca soldul cardului ajunge la zero ,cardul cadou CATO este invalid si nu mai poate fi utilizat .

● CARDUL CADOU CATO NU POATE FI SCHIMBAT CU NUMERAR !

● Cardul cadou CATO nu poate fi reincarcat 

● Cardul cadou nu poate fi folosit pentru achizitia altui card cadou

●Cardul cadou CATO este valabil 12 luni de la data achizitiei .

La expirarea perioadei de valabilitate,cardul cadou CATO nu mai poate fi utilizat pentru cumparaturi iar suma neutilizata nu poate fi rambursata .

●Returnarea produselor achizItionate CU CARD CADOU CATO se face conform conditiilor de retur valabile in magazinele CATO.

In cazul returului de produse achitate cu card cadou ,NU se ofera contravaloarea in bani a sumei aferenta cardului cadou de restituit ,ci un nou sold card cadou CATO de valoarea sumei respective .

●Cardul cadou CATO este un produs la purtator,nenominal,responsabilitatea utilizarii acestuia revenindu-i exclusiv posesorului  .

CATO nu isi asuma raspunderea si NU va inlocui cardul in caz de furt ,pierdere,ratacire sau deteriorare..

Cardurile cadou CATO care sunt deteriorate,rupte sau nu prezinta codul unic de identificare NU vor putea fi acceptate pentru achizitia produselor dorite .